Factor 4

Tijdens de zomervakantie presenteert Guusje Nederhorst samen met Babette van Veen het spelprogramma Factor 4.

Guusje Nederhorst speelt al sinds oktober 1991 mee in de serie Goede tijden, slechte tijden en het ziet er niet naar uit dat we haar de komende tijd zullen moeten missen. Dat betekent echter niet dat de actrice geen andere ambities heeft - integendeel. Ze had al een aantal andere baantjes gedaan voor GTST en ook na het succes in de soapwereid bleef ze haar vleugels uitslaan.

Zo had ze, met haar GTST-collega's Katja Schuurman en Babette van Veen veel succes als zangeres in het trio Linda, Roos & Jessica. De drie meiden behaalden zelfs de eerste plaats met hun nummer Ademnood.

Na het ter ziele gaan van die groep, kroop Guusje in de pen voor een wekelijkse column in het vrouwenblad Vriendin. Inmiddels heeft ze er weer een nieuwe bijbaan bij. Sinds 5 juni is Guusje de presentatrice van het zomerse programma Factor 4.

Om de gezelligheidsfactor van dat programma nog eens te verhogen doet Guusje dat niet  alleen, maar samen met haar collega en vriendin Babette. In Goede tijden slechte tijden vochten ze, als Linda Dekker en Roos Alberts, voortdurend om de liefde van Arnie. Maar als presentatrices kunnen ze uitstekend samen door de bocht.

Dat lieten ze overigens ook al een aantal jaren geleden zien bij Veronica. In de maanden oktober tot en met december 1995 presenteerden de twee meiden het programma Call Girls van Call TV. Blijkbaar smaakte dat naar meer, want in Factor 4 zitten ze weer gezusterlijk samen op de bank.

In Factor 4, een dagelijkse live programma, worden videobeelden getoond van grappige bloopers die allemaal te maken hebben met zomer en/of vakantie. De beelden zijn zowel bloopers uit binnen- en buitenland als extreme en excentrieke zomerse gebeurtenissen vanuit alle mogelijke vakantielanden. Daarnaast worden er leuke vakantiebeelden vertoond en kunnen de kijkers geldprijzen winnen door vragen te beantwoorden over de getoonde fragmenten. En daarnaast is het natuurlijk genieten, als Guusje en Babbette de boel aan elkaar babbelen.

Bron: Veronicablad 28-2000

Scan & bewerking: Maestro